perjantai 28. helmikuuta 2014

Kuulumisia..

Usvan mitat ovat tällä hetkellä noin 49cm ja 16kg, iso tyttö jo! Usvan kanssa ollaan treenailtu tokoa  1-2 kertaa viikossa kotitreenien lisäksi. Keskittymistä Usvalla on tullut jo huomattavasti lisää. Kotona Usva haluaa olla kaikessa mukana. Sohvalla kun naputtelee tietokoneella, niin Usva tulee oitis auttamaan. Tassut koneen päälle ja siihen löhöilemään.  Muutenkin tykkää tulla viereen rapsutettavaksi ihan erilailla kuin aikaisemmin.  Pyykit ovat myös ihan lempparit, sinne pitää aina tulla avuksi. Usvan apu on se, että kun pyykkejä ripustetaan pyykkitelineeseen, niin hän menee siellä pyykkien alla edes takaisin hinkaten itseään niihin. Jos joku mukava sukka vielä tippuisi nenän eteen, niin se vasta mahtia onkin.

Välillä iltaisin Usva tarkkailee nojatuolista ikkunasta ulos ja luulee näkevänsä jotain aivan hirmuisen pelottavaa. Sille täytyy murista, vähän haukkua, hyppiä nojatuolista alas karkuun ja kivuta taas tuolille katsomaan vieläkö se siellä on. Ja tuloksena on, että eihän siellä mitään ole. Usvan mielestä kuitenkin kamalia mörköjä. Lenkillä nähtiin kerran muuntaja, joka oli alkuun myös pelottava. Lähemmin kun käytiin tutustumassa, niin ei se enää niin pelottava ollutkaan. Pahin mörkökausi tuntuisi nyt olevan jo takanapäin.

Usva on päässyt sisarusten kanssa tässä viimeaikoina paljon leikkimään, mikä on ollut tosi mukavaa. On osoittautunut, että myös Usva on oppinut pitämään puoliaan eikä ole enää mikään pelkkä villahousu :D Kiva, että päästään silloin tällöin sisarusten kanssa yhdessä leikkimään!

Usva ei ihan vielä ole oppinut täysin mikä on hänen ruokaansa ja mikä meidän. Usvalle maistuu kaikki! Yrjön jäätelölohkare pääsi eräänä päivänä matkalle, vaikka kuinka aina yrittää pitää kaiken ulottumattomissa. Usva kyllä keinot keksii isolla suullaan ja rohmuaa herkut kiduksiinsa alta aikayksikön. Tässä tapauksessa jädekimpale oli kuitenkin niin suuri, että siihen jäi vain reiät Usvan hampaista. Toisaalta välillä hyvinkin tietää, että jos esim. sohvapöydällä on lautasella jotain, niin sitä ei saa ottaa.



Fiona ja Usva vauhdissa Sirken koulutuksen jälkimainingeissa!

2 kommenttia:

  1. Tuo kuulostaa kovin tutulta. Näbben näkee myös mörköjä ikkunasta ja viimeksi eilen se söi omin neuvoin aamupalansa puuhellalta. Oma moka kun olin täyttäessä ulkotakin namipussia unohtanut laittaa kannen takaisin kiinni ja kaiken lisäksi jättänyt sen ihan reunalle. Mun ruoat se jättää kyllä hyvin rauhaan. Vieraissa paikoissa ja vieraiden ihmisten kanssa en menisi pitämään herkkuja sen ulottuvilla. Ahne otus!

    VastaaPoista
  2. Kovin tutun kuuloista! Fiona roikkuu sohvanselkämyksellä kirsu kiinni ikkunassa olemattomia katsellen, ei onneksi hauku :) Se on järkyttävän ahne, syö ihan kaiken. Toissapäivänä sillä oli jo pää kuivamuonaämpärissä kun otin isoille koirille ruokaa. Ehti kauhoa suun täyteen kuivamuonaa sekunnissa...

    VastaaPoista