lauantai 7. joulukuuta 2013

Jes!

Usvalta irronnut kaikki kulmurit, myös poskihampaita ropisee välillä lattialle! Nyt onkin hampaiden katsomista ja tutkimista tehostettu entisestään, koska Usva ei vielä täysin hyväksy hampaiden tutkiskelua.

Kävelyreissuilla Usva hamuaa kaiken mahdollisen suuhunsa mitä pihalta löytyy mm. karkkipaperit, jäätelötikut, purkat.. näistä pääsääntöisesti osaa irroittaa kun sanoo "irti", mutta sitten kun lenkillä tulee nenän eteen jäniksen papanoita niin niitä syödään oikein antaumuksella ja nenä maassa jäljestelee.

Kun lunta satoi maahan niin Usva on aivan innoissaan kävelyreissuilla haistelemassa maata, aivan erilailla kun lumettomaan aikaa. Vetämättä hihnassa kävelyharjoitukset jatkuvat..

Olimme 5. kerran pentukurssilla jossa saimme vähän vinkkejä perusarkeen. Nyt ollaan omatoimisesti treenailtu kotona ja ulkona hiekkakentällä sekä hallilla.




Puruluut ovat herkkuja!


Tässä Usva seuraa Itsenäisyyspäivän juhlia! Huomaa, että osaa rauhoittua jo paremmin ja lempipaikakseen Usva on ottanut nojatuolin jossa ottaa päikkäreitä.



        Iloinen pikkuinen! :)

   Usva´s winter menu: Shit and sticks with frozen potatoes


Näin lähtee maitohampaat. Usva on pikkuhiljaa oppinut myös vetoleikkeihin! 

Like a true nature's child
We were born
Born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
Born to be wild

Steppenwolf 












2 kommenttia:

  1. Täälläkin syödään jäniksen papanoita joka ikinen päivä. En ole ikinä edes lähtenyt kieltämään koska saisi tehdä sitä jatkuvasti. Välillä vaikuttaa ihan siltä kuin tyyppi kävisi systemaattisesti läpi jonkun pellon nurkkauksen.

    VastaaPoista
  2. Heh. Jep, todettiin myös sama, että turhaa kieltää. On ne niin herkkuja. :)

    VastaaPoista